SafetyRespect Finland

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Meelis Tamm
[email protected]
+372 5333 5940

We save lives - SafetyRespect

PUTOAMISSUOJAN ASIANTUNTIJA TÄYDELLISELLÄ RATKAISULLA

SafetyRespectilla saat enemmän kuin putoamissuojatuotteita – saat asiantuntevan kumppanin, joka on vierelläsi. Autamme sinua hallitsemaan putoamissuojaa rakennusprosessin jokaisessa vaiheessa. Suunnitteluvaiheesta hankkeen valmistumiseen asti tarjoamme osaamista ja työmenetelmiä, jotka tarjoavat sinulle parhaat putoamissuojaratkaisut rakennusprojektiisi.

kukkumiskaitse, äärekaitse, võrkpiire

KOLLEKTIIVINEN PUTOAMISSUOJAUS

Meillä on laaja valikoima kollektiivisia putoamissuojatuotteita ja -järjestelmiä, koska erilaiset tilanteet vaativat erilaisia ratkaisuja. Tuotteemme ovat helppokäyttöisiä turvallisuudesta tinkimättä. Autamme sinua analysoimaan mahdolliset putoamistilanteet ja neuvomme, mikä putoamissuoja on paras sinun projektiisi.

Personaalne kukkumiskaitse

HENKILÖKOHTAISET PUTOAMISSUOJAUKSET

Henkilökohtaiset putoamissuojatuotteemme on suunniteltu rakennusteollisuudelle ja ne ovat korkealaatuisia. Meillä on valjaat, kypärät, putoamissuojat ja kaikki tarvitsemasi tarvikkeet. Meillä on myös valmiita sarjoja erilaisiin rakennusprojektien tilanteisiin, esimerkiksi betonin, kattojen, siirrettävien tasojen töihin, pelastustöihin jne. Näin on helppo valita tarpeisiisi sopiva suojaratkaisu.